Stijn Stijnen heeft een nieuwe club gevonden en wordt mogelijk vergezeld van nog een ex-Rode Duivel (die opzij werd geschoven bij Oostende)

23 maart 2018 17:04

Stijn Stijnen gaat aan de slag als trainer. De Limburger wordt de volgende twee seizoenen de trainer van Patro Eisden Maasmechelen. En mogelijk gaat er nog een andere Rode Duivel aan de slag.

Stijnen moet de club terug naar eerste amateur leiden, nadat ze dit seizoen de degradatie niet meer kunnen ontlopen. "Patro bedankt Guido Brepoels voor zijn geleverde inspanningen na het ontslag van de vorige T1 de voorbije weken en wensen Guido succes in de nabije toekomst", klinkt het in een mededeling.

"Vanaf heden zal Stijn Stijnen een staf en team uitbouwen voor de volgende seizoenen en daarboven verantwoordelijk zijn voor het uitbouwen van de jeugdwerking voor de volgende seizoenen. Hiervoor zal Stijn overleg plegen met de huidige coaches en vrijwilligers."

Geraerts

En hij krijgt mogelijk nog een ex-ploegmaat bij zich. "Wij zullen ten gepaste tijden de nieuwe jeugdwerking voorstellen. In deze optiek hebben wij heden een eerste informatief en positief gesprek gehad met ex rode duivel en Maasmechelaar Karel Geraerts."

Patro Eisden Maasmechelen
 
 
 
Reacties.