Bale slaat aanbiedingen niet af, integendeel: "Als ik ooit naar China zou komen..."

26 maart 2018 19:53

Elke transferperiode lijkt Gareth Bale te vertrekken bij Real Madrid. Meestal wordt dan een terugkeer naar de Premier League genoemd, maar het zou evengoed iets heel anders kunnen worden.

Bale speelt met Wales op China Cup en legde donderdag nog een hattrick binnen tegen het gastland. Het zou weleens meer dan een simpel bezoekje kunnen zijn, want Chinese clubs proberen hem met monsterbedragen los te weken bij Real Madrid. Bovendien staat hij er zelf zowaar voor open.

"Het is een geweldig land met geweldige mensen. Over de toekomst kan ik nu weinig zeggen, want zover heb ik voorlopig nog niet gekeken. Maar ik weet wel dat als ik ooit naar China zou komen, dat er goed voor me gezorgd zal worden", verklaart de Welshe superster aan Engelse media.

"Elke keer als ik in China kom, word ik zo goed ontvangen door de fans. Niet alleen ik, maar het hele team krijgt een enthousiast onthaal. Ze zijn heel erg gastvrij en zorgen enorm goed voor ons", meent Bale.

Braziliaanse middenvelder Oscar vertrok van Chelsea naar Shangai SIPG voor 60 miljoen euro en is zo de duurste speler in de Chinese Super League. Wees maar zeker dat iemand van het kaliber van Bale een zeker drievoud oplevert... 

Yannick Lambrecht

La Liga \\ Real Madrid \\ Wales
 
 
Reacties.