Mbaye Leye praat over de redenen waarom hij ineens opzij geschoven werd

26 maart 2018 11:52

Mbaye Leye speelde gisteren met Eupen de oefenmatch tegen Charleroi. Voor de aanvaller tijd om eens terug te keren op al wat er de laatste tijd over hem verschenen is: "Dat heeft me pijn gedaan!"

Mbaye Leye verdween ineens uit de selectie van Claude Makelélé. Daarna werden er heel wat redenen daarvoor gesuggereerd. Maar er is geen probleem tussen hem en de coach. "Alles wat er verscheen verraste me. Ik zou te veel ruimte innemen en andere spelers blokkeren..."

"Ik respecteer de keuzes, maar ik heb ook iets te vertellen, want ik probeer prof te blijven. Dat kan men me niet verwijten. Er werden heel wat zaken geschreven en dat deed pijn. Iedereen had de kans iets over me te zeggen en niets ervan was waar. Of het nu over Mechelen of over een andere club ging..."

Leye wil de geruchten uit de wereld... "Als je honderd procent professioneel wil blijven en je leest dat je niet speelt omdat je in contact staat met KV Mechelen of dat je een probleem hebt met andere spelers... Dat doet nog het meest pijn."

Johan Walckiers

Eupen
 
 
Reacties.