Wie slaagt voor het laatste examen? Roberto Martinez volgt enkele Rode Duivels met argusogen

27 maart 2018 11:00

Na een voorbereidingsperiode van meer dan een week geven de Rode Duivels dinsdagavond Saudi-Arabië partij. Een ontmoeting tussen de nummers 5 en 69 op de FIFA-ranking.

Een waardemeter richting het WK kan je deze oefenpot dus niet noemen. De partij tegen de Saudi's is vooral belangrijk voor de jongens die nog in de weegschaal liggen met het oog op een selectie.

Examen voor enkele pionnen

Veel ogen zullen in het Koning Boudewijnstadion gericht zijn op Radja Nainggolan. De Antwerpse middenvelder krijgt minuten van Roberto Martinez om zich te bewijzen. Ook Anthony Limbombe, er voor het eerst bij, mag laten zien waarom hij een troef kan zijn op de mundial.

De vriendschappelijke partij tegen Saudi-Arabië is de laatste interland voor Roberto Martinez op maandag 28 mei met zijn WK-selectie aan de slag gaat. Een goede beurt maken is de boodschap. Afspraak om 20u45.

Beleef de wedstrijd van de Duivels nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Diederik Geypen

België \\ Saoedi-Arabië
 
 
Reacties.