Ook in Schotland lukt het niet voor gewezen paars-wit kroonjuweel: "Van steraankoop gedegradeerd tot bankzitter"

01 april 2018 22:53

Wat is er toch aan de hand met Charly Musonda Junior? Het Belgisch supertalent maakte afgelopen winter de overstap van Chelsea naar de Schotse topclub, Celtic Glasgow. Een ideale club om zich te ontwikkelen zou je dan denken, maar niets blijkt minder waar...

Celtic rekende zaterdag in het eigen Celtic Park makkelijk af met Ross County, het werd 3-0. Dat deden 'The Boys' alweer zonder onze landgenoot Charly Musonda, die negentig minuten op de bank gekluisterd zat. 

De jonge flankaanvaller heeft tot dusver nog niet veel plezier beleefd aan zijn uitleenbeurt aan de Schotse topclub. Hij moet zich tevreden stellen met drie basisplaatsen en een handvol speelminuten bij enkele invalbeurten. Daarenboven kwam hij in de laatste vier matchen helemaal niet in actie. 

Van steraankoop tot bankzitter

Veel te weinig voor een speler als Musonda, die toch met het nodige tromgeroffel werd binnengehaald afgelopen winter. Zo vindt ook ex-profvoetballer en analist, Chris Sutton: "Op korte tijd is hij van steraankoop gedegradeerd tot bankzitter, ik ben verrast."

Celtic Glasgow
 
 
 
Reacties.