Vanden Borre trainde al drie keer mee, dit is Cercle Brugge met de ervaren rechtsback van plan

05 april 2018 08:31

Anthony Vanden Borre trainde woensdag voor de derde keer mee bij Cercle Brugge. De vleugelverdediger pendelt voorlopig iedere dag tussen Brussel en Brugge, goed voor een traject van telkens 200 kilometer.

"Als dat hier zo doorgaat, zal hij toch een hotel of appartement moeten zoeken in de buurt. Ik blijf niet voor taxi spelen, hé", lacht Jardet, vriend en raadgever van Vanden Borre, in Het Laatste Nieuws.

De vraag is wat Cercle met Vanden Borre van plan is? "Er is op dit moment geen sprake van een contract, er is zelfs geen sprake van een proefperiode", verduidelijkt voorzitter Frans Schotte. "Dit is niet meer dan een helpende hand van onze trainer naar Vanden Borre toe, een jongen met wie hij vroeger veel gewerkt heeft en waar hij een bijzondere band mee heeft."

Ervaring, maar...

Indien VDB opnieuw zijn oude niveau haalt, kan hij met zijn ervaring van waarde zijn voor de promovendus. "Hij kan ons ongetwijfeld helpen in ons eerste seizoen na de promotie. Alleen: er zijn zo nog spelers op de markt, hé. Laat ons dit vooral niet opblazen. We trainen nu nog door tot eind april, met Vanden Borre. Daarna zien we wel", besluit Schotte.

Diederik Geypen

2e klasse \\ Anderlecht \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.