? PSG moet titelfeest nog een week uitstellen en komt dankzij puike voorzet van Meunier zelfs goed weg met één punt

06 april 2018 23:01

Paris Saint-Germain heeft op de valreep zijn derde nederlaag van het seizoen vermeden in Saint-Etienne. Door het puntenverlies wordt het titelfeest verschoven naar ten vroegste volgende week.

Als PSG vrijdag won van Saint-Etienne en Monaco verloor de dag nadien van Nantes, dan mocht de titelviering losbarsten in Parijs. Maar het liep al mis bij stap één van dat scenario.

Cabella zette de groentjes al na een kwartier op voorsprong. Op het halfuur werd diezelfde middenvelder wel de antiheld door de 2-0 vanop de stip te laten liggen. Desondanks bleef het er goed uitzien voor Saint-Etienne, want Parijse verdediger Kimpembe pakte nog voor het rustsignaal zijn tweede geel en dus rood.

PSG leek op een zeldzame nederlaag af te stevenen, maar in de blessuretijd bracht niemand minder dan Thomas Meunier redding met een gelukje. Hij zwiepte een voorzet voor doel en collega-rechtsback Debuchy werkte die in zijn eigen doel (zie video). Toch nog 1-1, maar dat is niet genoeg om morgen kampioen te worden.

{INSERT_RANKING}

Yannick Lambrecht

Ligue 1 \\ PSG \\ Saint-Etienne
 
 
Reacties.