(Top)analist neemt het op voor Herman Van Holsbeeck: "Ik heb ongelooflijk veel respect voor wat hij gerealiseerd heeft bij Anderlecht"

07 april 2018 13:15

Met het vertrek van Herman Van Holsbeeck heeft Anderlecht een tijdperk afgesloten. De manager van RSCA maakte in 15 jaar heel veel mee en was bij het publiek geregeld de gebeten hond. Zijn palmares mag echter gezien worden, dat vindt ook Geert De Vlieger.

"Zijn exit zat eraan te komen hé, maar ik heb ongelooflijk veel respect voor wat Herman Van Holsbeeck gerealiseerd heeft bij Anderlecht. Ik weet dat er een zekere strekking binnen de club is, zeker naar supporters toe, die er bijna een spel van gemaakt hebben om hem met alle zonden van Israël te overladen en hem de zwarte piet toe te schuiven, maar hij heeft toch veel gerealiseerd", stelt De Vlieger bij Play Sports.  

"Herman is ook altijd een fijne persoonlijkheid geweest in het voetbal. Je kon met hem discussiëren en over voetbal praten, ik vind het sowieso een groot verlies voor Anderlecht. Je voelde echter dat het ging gebeuren, dat er met de komst van Marc Coucke verschuivingen zouden komen. Ik denk toch dat ze in Brussel een sterke kracht verliezen", aldus de gewezen RSCA-doelman. 



 

Glenn Bogaert

Anderlecht \\ Charleroi
 
 
Reacties.