Albert begrijpt de aanpak van Coucke bij het ontslag van Van Holsbeeck: "Hij is niet naar Anderlecht gekomen om sentimenteel te doen"

10 april 2018 14:10

Marc Coucke kiest voor de directe aanpak bij Anderlecht. Vorige week volgde nog het ontslag van Herman Van Holsbeeck, al vijftien jaar trouw in dienst bij paars-wit.

Ex-speler van Anderlecht Philippe Albert vindt de verandering op Neerpede de normale gang van zaken. "Overal worden er mensen ontslagen van de ene dag op de andere", opent Albert in Sport/Voetbalmagazine. "Ik heb vrienden die hun job verloren in de fabriek. Maar die vertrekken niet met een vette cheque! Ik denk niet dat Herman Van Holsbeeck financieel een slechte zaak doet."

"We weten ondertussen dat Marc Coucke niet naar Anderlecht gekomen is om sentimenteel te doen. Hij neemt beslissingen in functie van wat hij gezien heeft sinds zijn komst."

Duidelijkheid voor iedereen

Velen stelden zich vragen met de manier waarop Coucke zijn beslissingen neemt. Albert niet. "Ik hoor nu zeggen dat het fatsoenlijker zou geweest zijn om te wachten tot het einde van het seizoen om Van Holsbeeck weg te sturen. Ik ga daar niet mee akkoord. Van zodra Coucke niet meer op hem rekent, moet je hem ontslaan, dat is duidelijker voor iedereen."

Redactie

Anderlecht
 
 
Reacties.