Zulte Waregem voorspelt vuurwerk op de transfermarkt: "Nog zeker vijf aanwinsten"

10 april 2018 08:47

Zulte Waregem wil volgend seizoen opnieuw een gooi doen naar play-off 1. Met de 26-jarige Hicham Faik haalde Essevee al zijn derde aanwinst voor volgend seizoen binnen.

De bekerwinnaar van vorig seizoen is er vroeg bij en dat is nodig. Zulte Waregem kende geen geruisloos seizoen, en teerde bovendien op tal van huurspelers. Velen onder hen vertrekken opnieuw, waardoor Francky Dury met een nieuwe kern aan de slag moet.

Faik, die voor drie seizoenen overkomt van Excelsior, wordt een van de nieuwe gezichten. "Faik is technisch héél sterk, met een goeie linkervoet", vertelt CEO Eddy Cordier in Het Laatste Nieuws. "Bovendien bezit hij veel lengte. Hij is een box-to-boxspeler, met scorend vermogen: het was een profiel dat we dit seizoen misten."

Voorbereiding met zo compleet mogelijke kern

Cordier benadrukt dat Zulte Waregem nog enkele keren zal toeslaan op de transfermarkt. "We zijn goed opgeschoten met ons huiswerk, maar we zijn nog niet klaar. Afhankelijk van het aantal vertrekkers - we verliezen sowieso een pak huurlingen - moeten we nog zeker vijf jongens aantrekken, want het is de bedoeling om de voorbereiding aan te vatten met een zo compleet mogelijke kern."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.