Revanche voor de 5-0 in Brugge? "Ik heb die match herbekeken en er viel een goal uit buitenspel en er was een penalty die er geen was"

13 april 2018 18:12

Het is al een poosje geleden, maar in aanloop naar de topper van zondag wordt de 5-0 uit de vorige confrontatie wel meer dan eens opgerakeld. Vooral door de Brugge-fans dan. Zal Hein Vanhaezebrouck het eergevoel van zijn spelers aanspreken?

"We hebben daar nog niet over gesproken", ontkende Hein. "Ik heb die match eens herbekeken en ik heb er tot nu toe niets over gezegd, maar van die vijf goals was er één uit offside en één penalty waarvan je zegt: tja."

"We hadden zelf een ongelofelijke kans op minuut 35 en dan laten we door een gebrek aan concentratie Brugge twee keer scoren in blessuretijd van de eerste helft."

Om maar te zeggen dat het een heel andere match gaat worden, hoopt Hein. "Het was niet goed genoeg in Brugge, dat geef ik toe, maar die match ligt al ver in het verleden. Daarbij, de helft van de spelers die er toen bij waren, spelen hier nu niet meer. Er is een groot verschil."

Johan Walckiers

Anderlecht
 
 
Reacties.