'KV Oostende organiseert concurrentieslag onder doelmannen, een van beide keepers moet straks ophoepelen'

13 april 2018 12:50

Opvallende ontwikkeling bij KV Oostende: William Dutoit en Mike Vanhamel zullen de komende weken moeten vechten voor hun toekomst bij de kustploeg. Beide doelmannen zullen nu elk twee matchen op rij krijgen om hun kunnen te tonen.

Het is Het Laatste Nieuws dat uitpakt met dat opvallende gegeven: Dutoit stond onder de lat tegen Antwerp (3-3) en Eupen (1-1), maar nu is het twee keer de beurt aan onze landgenoot Vanhamel. Die zal zich mogen bewijzen tegen STVV en Lokeren. Vervolgens is het opnieuw twee matchen de beurt aan de Fransman Dutoit. Hugo Broos zou beslist hebben dat een van de twee keepers na dit seizoen moet opkrassen. 

"Samen met het bestuur besloten we inderdaad om een beurtrol in te stellen in play-off 2. Vanhamel had de pech dat hij zijn plaats verloor na ziekte en Dutoit deed het vervolgens meer dan behoorlijk waardoor hij bleef staan. Vanhamel bleef al die tijd echter goed trainen en verdient nu deze kans. Hij komt de volgende twee wedstrijden aan de aftrap", geeft Adnan Custovic wat duiding op de clubwebsite. 


 

Glenn Bogaert

KV Oostende
 
 
Reacties.