Lokeren of Eupen, wie maakt een einde aan de ander zijn ongeslagen reeks in Play-off 2?

14 april 2018 11:00

Lokeren is voorlopig de beste ploeg van poule B en wil die lijn vanzelfsprekend doorzette, zéker in het eigen Daknamstadion. Dan moeten de Tricolores zaterdag wel voorbij Eupen.

De vorige ontmoeting? Dat was een ware thriller die in het voordeel van Eupen eindigde (3-2) en de degradatiestrijd razend spannend hield. Beide teams konden zich uiteindelijk wel verzekeren van het behoud en krijgen nu de kans om hun seizoen op te blinken in Play-off 2. Voorlopig leden ze nog geen enkel verlies: Lokeren pakte 4 op 6, Eupen 2 op 6.

Selectienieuws

Killian Overmeire, Mijat Maric en Tracy Mpati zijn net als vorige week afwezig en nu komt daar ook de lichtgeblesseerde Tom De Sutter bij. Nigeriaanse belofte Yusuf Lawal vult zijn plaats in de kern op. Bij Eupen ontbreekt enkel Ibrahim Diallo, die nog steeds revalideert van een knieoperatie.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Sporting Lokeren \\ Eupen
 
 
 
Reacties.