Hein wil er niet over praten, zijn spelers wel: "Tuurlijk geloof ik nu in de titel!"

15 april 2018 23:34

Anderlecht was eindelijk eens dominant en dat tegen een ploeg als Brugge. Het deed het moraal van de Brusselse troepen geen slecht. Adrie Trebel gelooft alvast weer in de titel.

Trebel was bijzonder kalm na de zege. "We zijn blij, we wilden een resultaat neerzetten. Het was geen makellijke match. Brugge is een goeie ploeg, maar het is goed dat we voor ons eigen publiek van hen konden winnen", aldus de Fransman.

Maar de voetjes blijven op de grond. Ze hebben dit seizoen al zoveel meegemaakt dat het zweven moeilijk blijkt. "We gaan op deze weg proberen doorgaan. Het doet plezier om zo'n match te winnen, maar nu moet je ook kalm blijven. Brugge blijft nog altijd de grote favoriet."

Maar die titel is ineens wel zo ver niet meer. "Tuurlijk geloof ik er in. Ik ben een speler van Anderlecht, de beste ploeg van het land. Maar je mag ook niet vergeten wat Brugge in de eerste helft van het seizoen gedaan heeft. Het is een machine als het loopt bij hen. Maar zoveel te beter als ze een mindere periode kennen."

Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.