Juventus wil Champions League-kater doorspoelen met transfer van gegeerde Belg, ook Napoli en Inter liggen op de loer

15 april 2018 08:30

Juventus werd op een pijnlijke manier uitgeschakeld in de Champions League door Real Madrid. Volgend seizoen wil de 'Oude Dame' terug meedoen voor de hoofdprijs en dus willen Italiaanse hoofdstedelingen zich danig versterken.

Volgens het Italiaanse Il Secolo XIX denkt Juventus aan onze landgenoot, Dennis Praet. De club uit Turijn zou in polepositie liggen om de blonde middenvelder over te nemen van Sampdoria. Er is al een tijdje sprake van belangstelling, maar in de entourage van de speler valt te horen dat de interesse van Juve nu zeer concreet is. 

Concurrentie

Maar Juventus krijgt concurrentie uit eigen land: ook Inter en Napoli hebben belangstelling voor Praet, volgens Het Laatste Nieuws. Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis zou zelfs al een persoonlijk onderhoud over de speler gehad hebben met de directie van Sampdoria.

Buitenkansje

Praet ligt nog tot 2020 onder contract bij Sampdoria, maar door een clausule in die overeenkomst kan hij tot 30 juni weg voor een vastgelegd bedrag van rond de 27 miljoen euro. Sampdoria haalde Praet twee jaar geleden weg bij Anderlecht voor 10 miljoen euro en lijkt hem nu dus voor meer dan het dubbele te kunnen verkopen. 

Serie A \\ Juventus \\ Sampdoria
 
 
 
Reacties.