Romelu Lukaku blikt terug op zijn seizoen bij Manchester United én wil nog komen de titel vieren met Anderlecht: "Tuurlijk ga ik kijken, en hoe!"

15 april 2018 14:15

26 doelpunten en 8 assists over alle competities heen, waarvan 15 goals en 7 assists in de Premier League. Het eerste seizoen van Romelu Lukaku bij Manchester United is allerminst gefaald. Maar wat denkt hij er zelf van?

"Op training doen we vaak wedstrijdvormen waarbij we twee goals achterstaan en toch nog terugkomen, dus iedereen had het gevoel dat het kon op bezoek bij Manchester City", blikte hij bij Sports Late Night terug op de stunt bij Manchester City. "Nog eens de ploeg van't stad? Dat zijn we altijd geweest hoor!" 

Anderlecht nog kampioen?

"Ik was naar hier gekomen om de Premier League te winnen, dus het steekt dat we geen kampioen zijn geworden. We hebben onszelf soms in de steek gelaten. Op persoonlijk vlak ben ik tevreden van mijn seizoen, al kijk ik er al naar uit om volgend jaar nog beter te doen."

Zondag kijkt hij niet enkel uit naar zijn eigen wedstrijd, maar ook naar die in de Jupiler Pro League: "Ik blijf sowieso fan van Anderlecht en ga kijken naar de match tegen Brugge. Als Anderlecht nog kampioen wordt ... wow, dan kom ik meefeesten in Brussel."

Aernout Van Lindt

Premier League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ Manchester United \\ West Bromwich
 
 
Reacties.