Sinan Bolat neemt geen blad voor de mond: "We hebben getoond dat er maar één ploeg thuishoort in deze stad en dat is Antwerp"


Foto: © photonews 15 april 2018 20:19

Hoeveel ballen heeft Sinan Bolat vandaag moet pakken tegen Beerschot Wilrijk? Niet bijster veel en dus oordeelde de doelman, niet onterecht overigens, dat Antwerp meer dan verdiend de drie punten op zak stak en met recht en reden de titel 'Ploeg van 't Stad' mag claimen.

"Het doet enorm veel deugd en zeker als speler geeft deze zege vertrouwen. Ook voor de fans die echt jaren uitgekeken hebben naar deze match is dit geweldig. We hebben hen iets kunnen geven wat ze echt verdienden omdat ze altijd achter ons hebben gestaan, toen het goed ging én toen het minder goed ging. We waren verplicht om hen de overwinning en de vreugde te schenken", aldus Bolat.  

Ploeg van 't stad

"Er stond vandaag maar één ploeg op het veld en dat waren wij, dat is Antwerp. We hebben getoond dat er in Antwerpen maar één ploeg thuishoort en dat is Antwerp. Beerschot heeft in eerste helft twee keer naar doel getrapt, ofzo? Ze zijn eigenlijk nooit in hun spel gekomen. Wij zijn de ploeg van 't stad, dat hebben we vandaag weer getoond en gaan we binnen twee of drie weken nog eens tonen op Beerschot."

De overwinning is niet alleen belangrijk voor het prestige, Antwerp doet ook weer volop mee voor groepswinst in play-off 2 B. "Met het oog op het klassement was dit een match die we moesten winnen en dat hebben we ook gedaan. Ik hoop dat we het vertrouwen uit deze match nu kunnen meenemen naar Eupen op woensdag. Het zou mooi zijn als we daar ook de drie punten kunnen meepakken en natuurlijk hopen we nog voor die eerste plaats te gaan." 

Antwerp \\ KFCO Beerschot-Wilrijk
 
 
 
Reacties.