Van titelstress geen sprake bij AA Gent: "Ik denk dat we vooral naar de top drie moeten kijken"


Foto: © photonews 16 april 2018 13:22

Gent liet zaterdag na om te winnen op Standard en zo dichter bij leider Club Brugge te sluipen. Maar spelers Thomas Foket en Brecht Dejaegere zijn vooral met die top drie en Europees voetbal bezig.

"Niemand verliest graag met een penalty in één van de laatste minuten", aldus Dejaegere. "Erg zuur. We spelen niet onze beste wedstrijd, maar een punt was mooi meegenomen. We konden een heel goede zaak doen, maar dat hebben we nagelaten."

"Je wil natuurlijk zo veel mogelijk afstand nemen, nu komt iedereen wat dichterbij. Het is aan ons om dinsdag opnieuw scherp te starten", blikt de middenvelder vooruit op de match tegen Genk. 

"Het is ons hoofddoel om iedereen zo ver mogelijk achter ons te houden"

Ook Foket was teleurgesteld door het late puntenverlies. "Op het einde is het 0-0 en dan is het pijnlijk dat je dat doelpunt nog slikt. Voor hetzelfde geld pak je hier een punt en doe je een goede zaak", zegt rechtsachter Thomas Foket.

"Dat de titel wat verder weg is? Ik denk dat wij vooral naar de top drie moeten kijken en voldoende afstand moeten houden. Het is ons hoofddoel om iedereen zo ver mogelijk achter ons te houden", besluit Foket. 

KRC Genk \\ AA Gent
 
 
 
Reacties.