Nainggolan staat al op scherp voor Liverpool: "Hier heb ik hard voor gewerkt"

19 april 2018 22:56

Volgende week dinsdag mag Radja Nainggolan zich weer gaan uitleven in de Champions League. AS Roma moet na de mirakelkwalificatie tegen Barcelona nu naar Liverpool. En of Radja er klaar voor is!

Nainggolan is bijzonder gretig. "Die dubbele confrontatie is een droom voor elke jongen die voetbalt", zegt hij op de website van de UEFA. "Ik heb hard gewerkt om dit te bereiken. De Champions League is een unieke competitie waar veel mogelijk is. Zeker in de laatste recht lijn zijn alle wedstrijden spannend."

"Eén misser kan je duur te komen staan, maar we zullen er alles aan doen om onszelf voldoening te schenken. Nu mis ik enkel nog een WK, al ligt dat een beetje moeilijk", laat hij zich ook uit over de problemen die hij had bij de nationale ploeg.

Maar Nainggolan zou je enkel al meenemen voor zijn strijdershart. "Ik oordeel niet over mezelf, maar als er één ding is dat ik altijd heb gehad is het mijn inzet voor mijn ploegmakkers en de club in het algemeen. Het is een spel, je kunt zoveel fouten maken, dus het belangrijkste is dat je telkens het maximum geeft."

Johan Walckiers

Champions League \\ Liverpool FC \\ West Bromwich \\ AS Roma
 
 
Reacties.