Wolfsburg heeft nog vier wedstrijden om zich te redden... Dimata gaat dramatische cijfers moeten opkrikken

20 april 2018 10:00

VfL Wolfsburg, de club van Divock Origi en Landry Dimata, beleeft een seizoen om snel te vergeten. Meer nog, de Volkswagenclub is nog niet zeker van het behoud. De wedstrijd van vanavond tegen Borussia Mönchengladbach wordt dan ook heel belangrijk.

En 't is alsof de duivel ermee gemoeid is, maar trainer Bruno Labbadia heeft net nu met heel veel geblesseerden af te rekenen. Wolfsburg wil de degradatie uit de Bundesliga nog vermijden, maar het ziet er niet goed uit met nog vier matchen te gaan.

"De situatie is al lang gespannen", aldus een opvallend rustige Labbadia op zijn persconferentie. "We concentreren ons enkel op die match, niet op wat er daarna eventueel kan gebeuren."

Origi is zijn basisplaats kwijt en moet het doen met korte invalbeurten.

De miljoenenploeg wordt enkel door een beter doelpuntensaldo van de directe degradatieplaats 16 weggehouden. Onze landgenoten delen mee in de malaise. Divock Origi is de laatste vijf matchen bankzitter geworden en kan op steeds minder speeltijd rekenen. 

Landry Dimata heeft zijn plaats in de spits overgenomen. Goed nieuws, al is de spits allesbehalve efficiënt en kan hij geen al te beste cijfers voorleggen. Eén assist in 19 matchen is niet om over naar huis te schrijven. Een goed moment om te ontploffen... Hopelijk al tegen Mönchengladbach!

Gaan er Belgen scoren? Het zou zomaar kunnen, want mogelijk komen er liefst drie in scoringsrijpe positie vanavond in Gladbach. Via onze gratis bonus aan 200% tot 80 euro kan dat meteen opleveren:

248 euro als Thorgan Hazard scoort
352 euro als Divock Origi scoort
400 euro als Landry Dimata scoort

Bundesliga \\ VfL Wolfsburg \\ Bor. Mönchengladbach
 
 
 
Reacties.