Klopp twijfelt niet en stelt zijn sterkste ploeg, inclusief fitte Salah, op vóór cruciaal Champions League-duel: "We kunnen niet anders"

20 april 2018 19:46

Volgende dinsdag werkt Liverpool de eerste wedstrijd tegen AS Roma af, met een finaleplaats in de Champions League op het spel. Toch zal hij zijn troepene in de 'voorbereidingsmatch' tegen West Brom niet sparen.

"Ik moet niemand eraan herinneren dat we in de FA Cup uitgeschakeld zijn door West Brom (2-3 verlies, red.). Bovendien verdienden ze die zege tegen Manchester United vorig weekend", begin Liverpool-coach Jürgen Klopp op zijn persconferentie.

Van een reserveploeg met het oog op de Champions League wil de Duitse tacticus niet spreken. "We kunnen niet anders. We hebben nu eenmaal geen 25 spelers om twee ploegen voor de verschillende competities te hebben. Pas achteraf beginnen we aan Roma te denken."

Er werd nog gevreesd voor de fitheid van sterspeler Mo Salah, maar Klopp stelde iedereen gerust. "Godzijdank, Mo is speelklaar. Geen kwaaltjes meer, laat ons hopen dat het ook zo blijft."

Klopp hintte zelfs dat Salah niet gespaard wordt met het oog op dat duel tegen zijn ex-club en dat hij zaterdag gewoon zou spelen. "Jullie denken dat ik mijn opstelling helemaal ga veranderen door de Champions League, maar zo werkt het niet. We moeten de sterksten laten spelen."

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Yannick Lambrecht

Premier League \\ Liverpool FC \\ West Bromwich
 
 
Reacties.