'Huurling die Standard nog 7 miljoen euro kan opbrengen, zet zijn club een hak via eigenaardige clausule'

24 april 2018 22:40

Het Duitse Werder Bremen zou maar wat graag Ishak Belfodil definitief aanwerven na dit seizoen, maar zit met een probleem. De huurling van Standard heeft zelf namelijk een move op het schaakbord gedaan waarmee hij zijn huidige club een serieuze hak zet.

De 26-jarige Algerijnse spits werd door de Rouches uitgeleend met een aankoopoptie. Die bedraagt 7 miljoen euro, maar Belfodil himself kon via een bijzondere clausule de modaliteiten van zijn contract aanpassen: zo ging van het een uitleenbeurt met optie naar een huurdeal zonder optie.

De beresterke aanvaller, dit seizoen goed voor 6 goals in 29 matchen in Duitsland, had tot 31 december van vorig jaar de tijd om die eigenaarde clausule te activeren en deed dat ook op een moment dat hij op de bank vertoefde, dat schrijft het Duitse Bild.

Op die manier lijkt Belfodil de plannen van Werder serieus te dwarsbomen want de club die hem huurt, wil hem graag langer aan boord houden. De nummer 12 in de Bundesliga ligt echter niet wakker van de zaak want de aankoopoptie van 7 miljoen euro vond het hoe dan ook te hoog. Het lijkt nog steeds van plan om een poging te wagen om de huurling van Standard definitief aan te trekken. "We zitten nu eigenlijk in een betere positie om onderhandelingen aan te knopen", klinkt het optimistisch. 


 

Bundesliga \\ Standard \\ Werder Bremen
 
 
 
Reacties.