Harbaoui en Beric scoren aan de lopende band: "Sorry, maar er was mij met zekerheid een nieuwe spits beloofd"

27 april 2018 14:33

Anderlecht krijgt momenteel veel kritiek omdat de spitsen die ze deze winter lieten vertrekken aan de lopende band scoren. Hein Vanhaezebrouck countert gevat: "Ja maar, er ging hier met zekerheid een nieuwe spits komen."

Beric 7 goals en vooral Harbaoui met zijn 15 goals werpen hoge ogen sinds ze vertrokken zijn bij Anderlecht. "Sorry, maar 't is ook play-ff 2 hé", counterde Vanhaezebrouck de prestaties van die tweede. "Ik vind het ook ongelooflijk dat de titel van topschutter wordt doorgetrokken tijdens de play-offs. Dat slaat nergens op. Net als beste keeper, beste assistgever..."

Maar Harbaoui zou nooit vertrokken zijn indien de beloftes van de wintermercato waren nagekomen. "Er werd mij gezegd dat er met absolute zekerheid een nieuwe spits ging komen", haalde Vanhaezebrouck aan, met opnieuw een verwijzing naar Herman Van Holsbeeck dus.

"Als ik had geweten dat de spits die hier om 20u stond (Mitrovic) niet ging komen, dan hadden we wel één van de twee gehouden. Dan laat je die niet zomaar vertrekken", zei hij nog.

Johan Walckiers

Anderlecht \\ Zulte Waregem \\ Fulham \\ Sunderland
 
 
Reacties.