"Na het vertrek van Marc Coucke was er even onzekerheid, maar met Peter Callant en Hugo Broos waait er nu echt een nieuwe wind in Oostende"

27 april 2018 19:51

Met Brecht Capon kan Gert Verheyen volgend seizoen op een hondstrouwe soldaat rekenen bij KV Oostende. De 30-jarige rechtsback heeft zijn contract aan zee - zijn thuis - immers verlengd tot 2021. En of 'Brechtje' in de wolken is met die nieuwe deal.

"Als Oostendenaar kan ik nergens beter zijn dan bij KVO. Na het vertrek van Marc Coucke was er even onzekerheid, maar met Peter Callant en Hugo Broos waait er nu echt een nieuwe wind in Oostende. De club gaat terug naar de waarden die ik als kind kende toen ik met mijn vader naar KVO ging kijken", aldus Capon.

"Dat wil zeggen, een over-mijn-lijk mentaliteit, spelers die hun shirtje nat maken en een gezonde mix van jong geweld en ervaren spelers. Die waarden zijn ook waar ik zelf voor sta en ik ben dan ook blij dat ik deel blijf uitmaken van dit nieuwe KVO 3.0. Volgend seizoen doen we resoluut een gooi naar play-off 1", klinkt het ambitieus. 

Glenn Bogaert

STVV \\ KV Oostende
 
 
Reacties.