? Balen voor Mertens en co! Napoli ei zo na aan de leiding, maar Juve buigt achterstand nog helemaal om in drie dolle minuten

28 april 2018 23:52

Napoli zal zich eens goed in de haren krabben. Mertens en co mochten zich ei zo na fiere leider van de Serie A noemen. Een knotsgek slot besliste daar echter anders over. Juventus boog een 2-1 achterstond nog helemaal om naar een 2-3 overwinning.

Na de nederlaag op eigen veld tegen rechstreeks titelconcurrent Napoli wist Juventus wat het te doen stond: winnen op het veld van Internazionale. Het zag er lange tijd niet goed uit voor de Italiaanse hoofdstedelingen, tot drie minuten voor het einde: het begin van een knotsgek slot.

De Oude Dame kwam zelfs op voorsprong via Douglas Costa, maar via Icardi en Perisic wipte de thuisploeg op en over de leider in de Italiaanse competitie. Internazionale leek, zelfs met 10 man na rood van Vecino, de drie punten thuis te houden en zo Juventus dus een stevige hak te zetten richting een nieuwe landstitel.

Maar dat was buiten Cuadrado en Higuain gerekend, die in moneytime hun duivels ontbonden en zo Juventus een levensbelangrijke driepunter opleverde.

Morgen trekt Napoli naar Fiorentina, de Napolitanen moeten winnen om in het spoor van leider Juventus te blijven. Mits winst komen ze terug op één punt aansluiten van de ploeg uit Turijn.