Belgische coach komt straks weer op de markt: "We zullen deze week communiceren waarom ik vertrek"

29 april 2018 18:50

Opvallend nieuws uit Nederland: Stijn Vreven heeft aangekondigd dat hij eind dit seizoen afscheid neemt van NAC Breda. De 44-jarige Belgische coach komt zo dus opnieuw op de markt, misschien interessant voor de teams uit de Jupiler Pro League.

De vurige Limburger boekte vandaag een belangrijke zege in de Nederlandse Eredivisie: zijn NAC blikte in eigen huis Heerenveen in met 3-0. Daardoor is de reddingsoperatie zo goed als afgerond, tot grote tevredenheid van Vreven. Die vindt het moment dan ook gepast om afscheid te nemen. 

Door de grote poort

"De beslissing is genomen in onderling overleg, de club en ik zaten niet meer voor de volle 100% op dezelfde lijn", klinkt het bij de NOS. "Dit was dus in principe mijn afscheid. We zullen in de loop van de week naar buiten brengen waarom ik vertrek. Ik heb hier een fantastische tijd gehad en de prestaties waren goed. Ik vertrek door de grote poort."

Vreven zette inderdaad mooie dingen neer in Breda: "Ik kreeg anderhalf jaar de tijd om te promoveren naar de Eredivisie en dat is gelukt. Intussen hebben we ook zo goed als zeker het behoud verzekerd. Het is voor mij een mooi verhaal geworden. Ik zal straks bij een heel mooie club moeten belanden om dit te evenaren want trainer van NAC mogen zijn, is een speciaal iets."

Redactie

Nederlandse Eredivisie \\ Heerenveen \\ NAC
 
 
Reacties.