Gouden tip voor Belgisch toptalent dat maar niet doorbreekt: "Waarom niet terugkeren naar België? AA Gent zou goed bij hem passen"

01 mei 2018 11:07

Een uitleenbeurt aan Celtic moest soelaas brengen voor Charly Musonda Junior, maar ook in Glasgow heeft het 21-jarige raspaardje het lastig om zich door te zetten. In de kampioenenmatch van gisteren tegen aartsrivaal Rangers zat hij zelfs niet op de bank. En nu?

Het is duidelijk dat er iets moet gebeuren en Wim De Coninck heeft een gouden tip voor een van onze absolute toptalenten: "Waarom niet terugkeren naar België? AA Gent zou bijvoorbeeld goed bij hem passen. Samuel Kalu en Moses Simon zijn een beetje dezelfde types. Hij zou goed in hun systeem passen denk ik", klinkt het bij HLN.

De ex-doelman is duidelijk: "Ik geloof nog altijd in hem. Veel zal van Musonda zelf afhangen. Als hij een klik in het hoofd kan maken en bereid is zijn manier van spelen wat aan te passen dan kan hij volgens mij nog ver geraken. Laten we hem niet te snel afschilderen als eeuwige belofte. Ik geef hem het voordeel van de twijfel."

KAA Gent \\ Celtic Glasgow
 
 
 
Reacties.