Club Brugge heeft een aankoopoptie op Kenneth Vermeer, maar of die gelicht wordt? Makelaar reageert

02 mei 2018 14:49

Woensdag pakte Het Nieuwsblad uit met het nieuws dat de interesse van Club Brugge in Eupen-doelman Hendrik Van Crombrugge opnieuw aangewakkerd is. Verschillende Nederlandse media begrepen dat als een zeker vertrek van Kenneth Vermeer, maar niets is minder waar.

De interesse in Van Crombrugge werd in Nederland lichtjes verbogen naar 'Club Brugge gaat de koopoptie in het contract van Vermeer niet lichten'. Diens makelaar Winnie Haatrecht kwam uit de lucht gevallen.

"Misschien dat die krant andere informatie heeft dan ik, maar Club Brugge heeft ons niets laten weten. De optie in het contract van Kenneth is geldig tot 30 juni en voor zover ik weet is daar nog geen beslissing over genomen", bevestigt Haatrecht in Voetbal International.

"Club Brugge is op dit moment volledig bezig met de titelstrijd en pas daarna zullen dit soort knopen doorgehakt worden. Ik heb ook nog geen afspraak met Club om over Kenneth te praten. Als ze deze beslissing echt zouden hebben genomen, had ik dat wel gehoord, want mijn band met Club is uitstekend"

Yannick Lambrecht

Nederlandse Eredivisie \\ Club Brugge \\ Feyenoord
 
 
Reacties.