? Honderden rouwende Lierse-supporters verzamelen op het Lisp: "Van mijn 7 jaar kom ik al en ik ben nu 55... Dit wil je als supporter nooit meemaken"

07 mei 2018 20:46

Het doek lijkt gevallen over Lierse. De definitieve uitspraak van het BAS komt er pas op 10 mei, maar behoudens een mirakel zal dat de genadeslag worden. De Pallieters proberen intussen het verlies van hun club samen te verwerken.

Op VTM Nieuws begon een bijzonder teleurgestelde CEO Jan Van Elst uitleg te geven. "Wij hebben natuurlijk het liefst dat onze supporters ook volgend seizoen voetbal kunnen kijken op Lisp, maar ja... De centen zijn er niet en ik kan ze ook zelf niet geven. Maar we doen nu al maanden inspanningen en we gaan dat blijven doen", zei hij.

In de buurt van het Lisp en in het stadion zelf waren vanavond al honderden supporters samengekomen na het harde verdict. Het leek in de reportage wel op een begrafenis en ergens is het dat ook wel een beetje. "Slechter kon niet", treurde een supporter. "Het doet heel hard zeer. Ik had dit niet meer verwacht", verklaarde een andere.

"Ik kom al van mijn 7 jaar naar Lierse en ben nu 55, dus dit komt heel hard aan. Dit wil je als supporter nooit meemaken", zei nog een andere levenslange Pallieter. 

Supportersinitiatief 'Lierse voor Altijd' deelde ook een verklaring via de Facebookpagina: 

Yannick Lambrecht

Lierse SK
 
 
Reacties.