'Lierse voor Altijd' heeft een duidelijke boodschap voor de clubbestuurders: "Toon respect voor de supporters: zeg hen de waarheid"

08 mei 2018 19:48

Lierse SK zit in een impasse en dus manifesteren de supporters zich om de club te redden. Zij rekenen er dan wel op dat de club transparantie toont.

Supportersgroep 'Lierse voor Altijd' reikte maandag de hand naar traditieclub Lyra. "De keuze voor Lyra was weloverwogen én noodgedwongen: we hebben ons goed geïnformeerd en kwamen tot de conclusie dat het de beste piste was", klinkt het in een officiële mededeling.

Door de onzekere tijden roept de vereniging op tot een eerlijke en transparante communicatie. "'Lierse voor Altij'd heeft gisteren en de voorbije weken open kaart gespeeld. Jullie weten wat jullie aan ons hebben. De berichten van deze ochtend vanwege clubbestuurders (en ex-bestuurders) i.v.m. 1B, 1ste Amateur, 2de Amateur en het stamnummer waren, op z’n zachtst gezegd, verrassend en verwarrend. Aan valse hoop heeft niemand nu een boodschap. Aan verkeerde informatie nog veel minder."

Op een supportersavond licht 'Lierse voor Altijd' woensdagavond de plannen verder toe. Meer info vindt u via deze LINK.

Diederik Geypen

Lierse SK
 
 
Reacties.