Menzo zegt waar het op staat: "Enkel de supporters van Lierse treffen geen schuld, zij zijn er altijd geweest"

10 mei 2018 13:11

Op de supportersavond van Lierse Voor Altijd was Stanley Menzo een opgemerkte gast. Hij stond destijds in doel bij de kampioenenploeg en was later ook trainer.

"Ik ben geschokt door dit faillissement en kan het nog niet vatten", aldus Stanley Menzo bij Sporza. "Toen ik hoorde dat er vorige week een overname was, was ik heel blij, want misschien dragen we allemaal wel schuld."

Lierse heeft zichzelf voorbijgelopen, volgens Menzo. "Toen we kampioen werden, dachten mensen dat Lierse alles kon. Maar Lierse is een klein clubje dat groots is. Na het kampioenenjaar zijn we misschien boven onze stand gaan leven, met alle gevolgen vandien."

Ik voel me ook schuldig -Stanley Menzo

"Daarom vind ik dat je niet een persoon de schuld kan geven. Ik voel me ook schuldig. Ik ben speler en trainer geweest en misschien heb ik zo een steentje bijgedragen aan de ondergang. De enigen die je niets kan verwijten zijn de supporters, want die zijn er altijd geweest."

Hij is voorstander voor een doorstart met Lyra. "Ik heb een fusie nooit meegemaakt, dus dit is nieuw voor mij. Het grootste probleem zullen de supporters zijn. Als die met elkaar overeen kunnen komen, dan maken we een kans om samen iets moois te doen. Want Lierse en Lyra zijn twee grote clubs in Lier en België."

Bart Vandenbussche

Lierse SK
 
 
Reacties.