Huurling Anderlecht die indruk maakte in buitenland wordt verkocht, maar niet voor jackpot: "Wij gaan niet met enorme bedragen smijten"

11 mei 2018 21:57

RSC Anderlecht zond zijn zonen over heel Europa over dit seizoen. Niet alle verhuurde spelers zullen terugkeren naar het Astridpark. Zo lijkt paars-wit Trezeguet ten gelde te maken.

Trezeguet werd door de Brusselaars gestald bij Kasimpasa. De Egyptenaar deed het fantastisch in Turkije en liet in 32 matchen 16 keer de netten trillen. Bovendien gaf hij nog 8 keer de beslissende pass. Desondanks zal Trezeguet hoofdvermoedelijk niet terugkeren naar het Astridpark. 

Voor 90% rond

Kasimpasa wil de jonge aanvaller graag definitief overnemen van Anderlecht, dat bevestigt de sportief directeur van Kasimpasa, Nursal Bilgin: "We onderhandelen momenteel met Anderlecht over de transfer van Trezeguet. De deal is ook al voor 90 procent rond.

Geen enorme bedragen

Al wil de nummer vier uit de Turkse Süper Lig niet al te diep in de buidel tasten: "We willen een akkoord vinden dat financieel haalbaar is voor onze club. Wij gaan niet met enorme bedragen smijten zoals Besiktas, Fenerbahce en Galatasaray."

Clint Vens

Anderlecht
 
 
Reacties.