? Leger aan agenten moet ingrijpen bij degradatie van traditionsverein Hamburg

12 mei 2018 17:42

In de Bundesliga stond zaterdagnamiddag de slotspeeldag op het menu. Over de degradatie en de Champions League-plaatsen was nog niet alles gezegd.

Ook enkele Belgen betraden het veld. Divock Origi liet zich bij VfL Wolfsburg opmerken met een goal. (zie onderaan) De Rode Duivel maakte tegen FC Köln de 2-1, een belangrijk doelpunt voor de Wolven in volle degradatiestrijd.

Wolfsburg won uiteindelijk met 4-1, waardoor Hamburg niet meer wegraakte van de voorlaatste plaats. De traditionsverein klopte Borussia Mönchengladbach, de club van Thorgan Hazard, met 2-1. Maar dat volstond niet.

In het slot van de wedstrijd waren enkele Hamburg-fans hun frustratie niet meer de baas, waardoor de politie massaal moest uitrukken.

CL-plaatsen

Bovenin de stand verzekerde Hoffenheim zich van plaats 3. Borussia Dortmund van plek 4. Bayer Leverkusen, dat eveneens 55 punten behaalde, moest tevreden zijn met een plaats in de Europa League.

Diederik Geypen

Bundesliga \\ Borussia Dortmund \\ Hamburger SV \\ VfL Wolfsburg \\ Bayer Leverkusen \\ Bor. Mönchengladbach \\ Hannover 96 \\ 1. FC Köln \\ 1899 Hoffenheim
 
 
Reacties.