Korte vakantie voor Harbaoui? WK-tegenstander Tunesië ziet nóg een aanvaller geblesseerd uitvallen, Gouden Stier is mogelijke vervanger

13 mei 2018 15:03

Hamdi Harbaoui zit in de vorm van zijn leven en ondertussen worden de opties van Tunesische bondscoach Nabil Maâlouf steeds beperkter. De kans wordt zo wel groot dat Harbaoui het op 23 juni opneemt tegen de Rode Duivels.

Zondag kwam vanuit Tunesië het nieuws dat spits Taha Yassine Khenissi heel onzeker is voor het WK. "Een MRI-scan heeft een spierletsel aangetoond bij Khenissi. De aanvaller zal gedurende 21 dagen een revalidatieschema opvolgen en daarna zal een nieuwe controle uitsluitsel geven over de evolutie van de blessure", meldt zijn club Espérance Tunis.

Vorige maand zag de bondscoach ook Youssef Msakni geblesseerd uitvallen (lees hier meer). De Tunesische kern heeft hoe dan ook een extra aanvaller nodig en de twee grote kanshebbers zijn Gouden Stier Hamdi Harbaoui en Ahmed Akaichi van Ittihad FC.

Morgen voorselectie

Maandag maakt de Tunesische bond een voorselectie met 35 namen bekend. De kans dat Harbaoui die selectie haalt is bijzonder groot en daarna is het nog de vraag of hij ook deel uitmaakt van de definitieve groep die naar Rusland reist. Tunesië zit in groep G met België.

Yannick Lambrecht

Zulte Waregem \\ Tunesië \\ België
 
 
Reacties.