PSG-voorzitter reageert op geruchten: "2.000 procent zeker dat hij blijft"

13 mei 2018 10:43

Eén seizoen PSG en Neymar is het al beu. Dat zijn de geruchten die al een hele tijd de ronde doen. Maar bij Franse topclub wordt dat met alle macht ontkend. PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi reageerde met kracht en wil er nu niet meer over praten.

PSG verloor gisteren nog met 0-2 tegen Rennes, maar uiteraard werd het seizoen met een feestje afgesproken. PSG won in Frankrijk immers alles wat er te winnen valt. En er werd gesproken over de toekomst van de Braziliaanse aanvaller. 

"Die geruchten gaan rond in de Spaanse media die tegen de Franse clubs zijn. Ik ben er 2.000 procent zeker van dat Neymar zal blijven", aldus Al-Khelaifi bij het AFP. "De Spaanse media praten er al sinds oktober over. Ik antwoord niet op geruchten, daar heb ik de tijd niet voor. Maar ik ben er zeker van dat hij een speler van PSG zal zijn."

Neymar zelf deed echter geen moeite om het allemaal te ontkennen. "Hij heeft dat al gezegd. Hij gaat dat niet iedere keer opnieuw doen. Antwoorden op alle geruchten in de media zou niet professioneel zijn."

Ligue 1 \\ PSG \\ Rennes
 
 
 
Reacties.