🎥 Odoi kopt Fulham naar promotiefinale: "Ik zag de bal er zelfs niet ingaan, maar door die schreeuwende mensen ben ik als een gek beginnen lopen"

15 mei 2018 12:35

Fulham staat op één finalewedstrijd van de Premier League. Dat heeft het deels aan Belgische verdediger Denis Odoi te danken, want hij kopte zijn ploeg maandagavond naar een delirium.

"Ik ben verheugd, opgelucht en bijzonder gelukkig dat we wonnen en volgende week zaterdag naar Wembley kunnen", glundert Odoi daags na zijn doelpunt op Fulham TV. Hij legt ook uit hoe dat oerbelangrijke doelpunt tot stand kwam.

"Ik ben klein dus wordt er niet echt rekening met mij gehouden op stilstaande fases. Maar ik ben eigenlijk vrij goed met het hoofd en zondag trainde ik er nog op met Aleksandar Mitrović", zegt hij. "Ik zag de 2-0 er zelfs niet ingaan. Ik hoorde enkel de mensen schreeuwen, wist dat het raak was en ben als een gek beginnen lopen. Nu enkele dagen rust, vanaf donderdag volle focus op Wembley." Dan neemt Fulham het in de allesbeslissende wedstrijd op tegen Aston Villa of Middlesbrough.

Herbeleef zijn doelpunt hier opnieuw: 

Fulham \\ Derby County
 
 
 
Reacties.