'Eviva Losada': Welke straffe anekdote wil je met ons delen: "Ik sloeg een raam kapot en vierde de promotie in het ziekenhuis"

15 mei 2018 19:59

Hernan Losada (35) neemt na dit seizoen afscheid van het profvoetbal. De Argentijnse spelverdeler speelt met Beerschot Wilrijk nog tien PO2-wedstrijden, en dus blikt Voetbalkrant.com vooruit met tien carrièrevragen. Vandaag: welke straffe anekdote wil je absoluut met onze lezers delen?

"Twee jaar geleden verzekerden we ons op de voorlaatste speeldag, uit bij Ciney, van de derde promotie op rij. Tijdens de viering in de kleedkamer sloeg ik in al mijn euforie een raam van de kleedkamer kapot, waarna een stuk glas in mijn arm viel." (Lees er HIER meer over)

"Terwijl iedereen het feestje verderzette op de bus richting Antwerpen, moest ik naar het ziekenhuis van Namen voor verder onderzoek. De dokter vertelde me dat een ligament in de arm was gescheurd en ik onder het mes moest."

"Die diagnose bleek niet te kloppen. Gelukkig maar, zo kon ik de laatste thuismatch tegen Bocholt toch aantreden. Na een doelpunt in de slotseconde werden we kampioen."

1e klasse B \\ 2e amateurliga B \\ Bocholter VV \\ Beerschot \\ Ciney
 
 
 
Reacties.