Nederlands kampioen PSV ziet technisch directeur na 8 jaar naar Premier League vertrekken

16 mei 2018 19:52

PSV moet op zoek naar een nieuwe technisch directeur want Marcel Brands verlaat de Nederlandse kampioen voor een nieuw avontuur bij het Engelse Everton.

Het vertrek van Brands is een serieuze aderlating voor de club uit Eindhoven. De voorbije acht jaar had de technisch directeur namelijk een serieus aandeel in de wederopstanding van PSV. De voorbije vier seizoenen werd de ex-ploeg van Eric Gerets en Luc Nilis maar liefst drie keer kampioen van Nederland. 

"Het is echt lastig om iets dat goed is los te laten, maar dat ga ik nu toch doen. Ook in mijn functie is de Premier League natuurlijk iets geweldigs. Het is in alle opzichten de grootste competitie ter wereld. Ik krijg nu de kans om daar op mijn manier iets neer te gaan zetten. Daar kijk ik ontzettend naar uit", klinkt het op de clubwebsite. 

"We hebben ups en downs gekend, maar wat mij betreft overheersen de positieve gebeurtenissen. Ik kijk na acht jaar met een ontzettend voldaan gevoel terug op mijn tijd bij PSV”, aldus de afscheidnemende Marcel Brands.

Glenn Bogaert

Nederlandse Eredivisie \\ PSV
 
 
Reacties.