Niks te tactische redenen! Bij Argentinië laat de bondscoach man van 29 goals in Serie A thuis omwille van heel andere reden

22 mei 2018 18:32

De Argentijnse bondscoach Sampaoli had in zijn WK-selectie geen plaats voor Mauro Icardi. De Inter-spits stond dit seizoen nochtans 29 keer aan het kanon in de Serie A. Aanhoudende geruchten beweren dat er niks tactisch aan de hand is, wel iets in de privésfeer.

Sampaoli legde het uit dat hij met Dybala al een soortgelijk type had rondlopen. Maar de tamtam heeft ook nog een andere reden: Icardi heeft immers een relatie met de ex-vrouw van Maxi Lopez, Wanda Nara. Die heeft hij achter de rug van zijn landgenoot weggesnoept. 

Maar het grote probleem is dat Lopez één van de beste vrienden van Lionel Messi is. En ja, als die een probleem met je heeft, word je niet opgeroepen. Zo werkt het nu eenmaal. Volgens bepaalde pers is dat dan ook de reden dat Icardi het WK in Rusland moet missen. Of is het toch omdat er al genoeg talent rondloopt?

No Wife, no handshake

Sinds die liefdesdriehoek weigert Lopez trouwens bij elke onderlinge wedstrijd de hand van Icardi. Bekijk hieronder de beelden. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Johan Walckiers

Serie A \\ La Liga \\ Inter Milaan \\ Barcelona \\ Argentinië
 
 
Reacties.