''Clash of the Titans': Anderlecht en Club Brugge azen op dezelfde speler (met aantrekkelijk prijskaartje)'


Foto: © photonews 25 mei 2018 06:49

Club Brugge en Anderlecht lijken een robbertje te gaan uitvechten op de transfermarkt. Beide Belgische tenoren hebben namelijk hun oog laten vallen op één en dezelfde speler.

Volgens HLN gaat het om Kerim Mrabti, een 24-jarige aanvallende middenvelder van het Zweedse Djurgårdens IF. Club en Anderlecht zagen doelwit Mrabti gisteren aan het werk in Göteborg aandachtig en zagen hem al na amper drie minuten de score openen.

Paars-wit heeft de Zweed met Tunesisch bloed al langer op het verlanglijstje staan, al sinds afgelopen winter. Het Italiaanse Udinese en het Engelse Newcastle deden toen al een poging om Mrabti binnen te halen, maar de som die zij wilden neertellen - 1 en 1,3 miljoen euro - volstond niet om zijn club over de streep te trekken. 

Goed nieuws voor Anderlecht en Club Brugge is wel dat het contract van hun target afloopt in december, waardoor een transfer perfect bespreekbaar is. De kostprijs zou niet hoger liggen dan 1,5 miljoen euro. Opvallend: de man die in Zweden hoge ogen gooit, kan voorlopig niet kiezen tussen de nationale ploeg van Zweden en Tunesië. Een hartverscheurende keuze...

Anderlecht \\ Club Brugge \\ Djurgårdens IF
 
 
 
Reacties.