Belgische blik op veelbesproken keeperskwestie Liverpool: "We moeten het zeggen zoals het is, namelijk dat Karius het na de keuze van Klopp goed heeft gedaan"

28 mei 2018 07:16

Als je dacht dat bijvoorbeeld Club Brugge een keepersprobleem heeft, wat dan gezegd van Liverpool? De Engelse topclub betaalde de kemels van Loris Karius in de finale van de Champions League tegen Real cash. Ook Peter Vandenbempt laat zijn licht schijnen over de doelmannenkwestie bij 'The Reds'.

"Met Mignolet op de bank bij Liverpool zou je als Belg en chauvinist kunnen zeggen: eigen schuld, dikke bult, Klopp. De boemerang die hij heeft gelanceerd, is op het hoogtepunt voor Liverpool in zijn gezicht terechtgekomen. Maar dat vind ik eigenlijk niet correct. We moeten het zeggen zoals het is: Karius heeft het na de keuze van Klopp in de winterstop goed gedaan", klinkt het oordeel van de Radio 1-commentator bij Sporza.

Wachten op foutje

"Maar de manier waarop Klopp met Mignolet is omgegaan, vind ik wél niet correct. Hij heeft vorig jaar al geprobeerd van die wissel door te voeren, maar moest dan tegen zijn zin toch teruggrijpen naar Mignolet. Vergeet niet dat hij Karius zelf gehaald heeft. Je voelde aan alles dat Klopp ook met tegenzin aan het seizoen begon met Mignolet in doel. Hij wachtte op het moment dat hij een foutje zou maken om ervan te profiteren."

Champions League \\ Liverpool FC
 
 
 
Reacties.