Barcelona denkt aan peperdure ploegmaat Vertonghen en Dembele als plan B voor Antoine Griezmann

29 mei 2018 18:30

Barcelona pakte de Spaanse landstitel, maar ontgoochelden Europees. Daar wil Messi en co komend seizoen verandering in brengen. Met Andrès Iniesta verliest de 'Blaugrana' bovendien een offensieve kwaliteitsspeler. Barca wil zich versterken met een absolute topspeler.

Het geflirt tussen Antoine Griezmanne en Barcelona kent al een lange historie en volgens Dario Sport zou het ook effectief tot een romance komen. De Franse international heeft een afkoopsom van 100 miljoen euro in zijn contract staan. 

Plan B

Mocht de overgang van Griezmann alsnog afspringen, heeft de Spaanse kampioen alvast een alternatief achter de hand. Christian Eriksen speelt al enkele seizoenen de sterren van de hemel in Tottenham en dat is ook Barcelona niet ontgaan. 

Dure vogel

Barca ziet in de 26-jarige Deen mogelijk de opvolger van Iniesta. Tottenham zal ongetwijfeld zijn draaischijf niet zonder slag of stoot laten gaan. Eriksen ligt nog tot 2020 vast bij 'The Spurs'. Zijn transferwaarde wordt momenteel geschat op 80 miljoen euro, maar het valt te betwijfelen Tottenham voor dat bedrag overstag zal gaan. 

Clint Vens

La Liga \\ Barcelona \\ Denemarken
 
 
Reacties.