? Stanciu treft wéér eens heerlijk raak voor Roemenië, ex-spits van Club Brugge valt uit de toon met gemene elleboogstoot

01 juni 2018 11:08

Een oefeninterland die gisteravond in het oog sprong was die tussen Roemenië en Chili. Omwille van de 'Belgische' inbreng uiteraard en de oude bekenden speelden op z'n zachtst gezegd een markante hoofdrol.

Te beginnen met Nicolae Stanciu alias de man van 10 miljoen euro die het bij Anderlecht niet kon waarmaken. De fijnbesnaarde spelmaker van Sparta Praag is in Tsjechië wél een attractie en ook bij de nationale ploeg blijft hij een garantie op klasseflitsen. De ex-speler van paars-wit tekende met een fraai gekruld schot voor de 1-0 tegen Chili. Alexandru Chipciu was dan weer goed voor een assist. 

En bij de Zuid-Amerikanen stond er ook een oude bekende aan de aftrap: Nicolás Castillo. De voormalige aanvaller van Club Brugge, die in Jan Breydel niet te boek stond als de makkelijkste jongen, eiste in negatieve zin de hoofdrol op met een gemene elleboogstoot. De bonkige krijger was zich van weinig kwaad bewust, maar mocht toch meteen inrukken met een rood karton. De oefeninterland eindigde uiteindelijk op 3-2 in het voordeel van de Roemenen. 

Glenn Bogaert

Chili \\ Roemenië
 
 
Reacties.