Bondscoach van Egypte spreekt zich uit over dé kwestie die het hele land angstvallig bezighoudt: de blessure van 'Mo' Salah

02 juni 2018 19:30

Het is vandaag exact een week geleden dat Mohamed Salah in de finale van de Champions League een vervelende schouderblessure opliep. De voorbije week werd er dan ook flink wat gepalaverd over de kansen van de Egyptische topper om het WK te halen. De bondscoach gelooft er alvast in.

De 25-jarige Salah is na een wervelend topseizoen bij Liverpool de hoop van het vaderland: "Of 'Mo' erbij zal zijn? We zijn in ieder geval vol vertrouwen. De artsen zeggen dat het zal lukken", liet Héctor Cúper gisteravond optekenen na het gelijkspel  (0-0) tegen Colombia. 

Bij Liverpool schatten ze de afwezigheid van hun goudhaantje in op drie à vier weken, maar de ploegarts van Egypte onderzocht de speler en komst met een positievere prognose: binnen drie weken moet de auteur van maar liefst 44 goals in 52 matchen weer fit zijn. De oefenmatch tegen de Rode Duivels van komende woensdag komt uiteraard te vroeg.

Glenn Bogaert

Champions League \\ Liverpool FC \\ Egypte
 
 
Reacties.