Lyra-Lierse komt helemaal van de grond en er staat deze week heel wat te gebeuren bij erfgenaam van failliete volksclub

04 juni 2018 21:40

De fans van Lierse SK mogen op hun beide oren slapen: het project K. Lyra-Lierse S.K. gaat door. En er is meer dan dat: in de komende dagen zal er heel wat te beleven vallen bij een van de erfgenamen van de failliete viervoudige landskampioen van België.

"Nadat we donderdagavond de naamswijziging van K. Lyra TSV (stamnummer 52) naar K. Lyra-Lierse S.K. indienden bij de KBVB werkten we de laatste dagen keihard verder aan de verdere uitbouw van ons nieuwe en unieke fangedragen toekomstproject.

Het enthousiasme in de straten en cafés van Lier over dit eengemaakte project is zeer groot, en de vele positieve reacties geven ons de tomeloze energie om van K. Lyra-Lierse S.K. een succes te maken voor de hele regio rond Lier. Wij gaan door", klinkt het met veel enthousiasme in een persbericht. 

Toptalenten uit eigen streek

"Het feit dat we alle Pallieters willen verenigen achter 1 ambitieus stadsproject, dat we oprecht geloven en investeren in het belang van een open en kwalitatieve topjeugdwerking, dat we van doorstroming van toptalenten uit eigen streek een absolute doelstelling maken, dat we een supporterstrust en Gouden supportersaandeel verankerden in de statuten van de club, dat een brede netwerkbasis een gezond financieel beleid draagt, dat we transparant communiceren, zijn allemaal elementen die van K. Lyra-Lierse S.K de toekomst van het voetbal in Lier zullen maken!" 

En er zal de komende dagen al héél wat bewegen: "Deze week lanceren we ons nieuwe clublogo, de eerste supportersclubs en de abonnementsverkoop voor het komende seizoen, en werken we verder aan de uitrol van de nieuwe clubwebsite."  Volg alle nieuwtjes alvast op de Facebookpagina van de club

Glenn Bogaert

Lierse SK
 
 
Reacties.