Lierse herleeft in twee projecten, maar de spionkop heeft een duidelijke keuze gemaakt

05 juni 2018 08:50

De fans van Lierse SK kenden een bewogen seizoenseinde. De club ging in vereffening, waarna twee projecten met de naam 'Lierse' ontstonden.

Aan de ene kant heb je nu Lierse Kempenzonen, en aan de andere K. Lyra-Lierse S.K. De fanatieke aanhang kiest alvast voor dat laatste project. "De sleutelfiguren van groeperingen zoals Yellow Black’s Army en Pallieter Casuals Lier vinden het Lyra-Lierse project ‘de voor de hand liggende keuze’, gezien hun steeds aangehouden koers waarbij ‘de supporters de club maken", klinkt het in een mededeling.

Inspraak van de fans

Eén van de voormannen uit de spionkop neemt het woord: "wij kunnen ons helemaal vinden in het verhaal waarbij supportersdeelname en –inspraak hoog op de agenda staan, en waarbij er terug voeling met jeugd, club en bestuur zal bestaan. Lierse Voor Altijd is met een project gestart waarbij de bezorgdheden van de supporters op de eerste plaats staan en dat appreciëren wij zeer sterk."

De sleutelfiguren van de spionkop trokken maandagavond op uitnodiging van de club naar het stadion van Berlaar om te kijken welke opties er zijn om de spionkop te plaatsen en het uitzicht van 'hun' tribune te bepalen.

Redactie

Lierse SK
 
 
Reacties.