OFFICIEEL: Mooie transfer voor Belgische middenvelder naar de Eredivisie: "Ik ga mijn stinkende best doen"

07 juni 2018 15:51

FC Emmen, de kersverse promovendus in de Eredivisie, heeft als eerste transfer voor het komend seizoen een Belg binnengehaald. De 27-jarige Jason Bourdouxhe tekende er een contract.

Bourdouxhe, die zijn jeugdopleiding bij KV Mechelen en PSV genoot, speelde de afgelopen seizoenen voor Helmond. Daar was hij echter einde contract en Emmen nam de middenvelder maar al te graag transfervrij over. 

"Het is een creatieve, behendige en zeer gemotiveerde speler", aldus technisch directeur Jan Korte. "Jason heeft zowel als linksback als linker middenvelder gespeeld en is daardoor een completere voetballer geworden welke aanvallende impulsen aan het elftal geven, maar eveneens in defensief opzicht zijn mannetje staat."

Bourdouxhe kan inderdaad op redelijk wat posities uit de voeten. "Het is voor mij een groot voorrecht dat Emmen deze stap samen met mij wenst te maken. Ik ga mijn stinkende best doen voor deze mooie club die momenteel volop in bloei staat. Voor mij is dit de kans om het maximale uit mijn carrière te halen."

Nederlandse Eredivisie \\ VVV-Venlo \\ Emmen
 
 
 
Reacties.