Vastberaden Yannick Ferrera spreekt klare taal die fans van Waasland-Beveren als muziek in de oren zal klinken

08 juni 2018 19:12

Yannick Ferrera heeft dus eindelijk een nieuwe uitdaging te pakken. De ex-trainer van STVV, Standard en KV Mechelen gaat aan de slag bij Waasland-Beveren en is niet van plan om snel te vertrekken, iets wat de fans op de Freethiel maar wat graag zullen horen.

In het Waasland hebben ze immers nog altijd nachtmerries van de bruuske vlucht vooruit van Philippe Clement richting Genk. De 37-jarige Ferrera is echter niet van plan om te zwichten voor de lokroep van een (andere) (top)club. Dat liet hij heel erg duidelijk verstaan: "Vaak als een trainer ontslagen wordt, wordt mijn naam genoemd in de pers, maar ik wil mij nu gewoon concentreren op Waasland-Beveren", klinkt het bij VRT NWS.  



Ferrera lijkt vastberaden: "Als er in de komende maanden een topclub is die zijn coach ontslaat en mijn naam valt opnieuw, blijf ik bij mijn voornemen dat ik hier iets wil neerzetten in Beveren." Concrete ambities wil de blije Brusselaar nog niet uitspreken: "Spelen we voor het behoud dan is het zo. Spelen we hoger dan is het ook zo. We zullen in ieder geval ons best doen om zo hoog mogelijk te eindigen."

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ SK Beveren
 
 
Reacties.