Standard-baas Venanzi spreekt over de geruchten rond Edmilson: "Voor 4 à 5 miljoen euro verkopen we niet, desnoods vertrekt hij volgend jaar gratis"

12 juni 2018 18:38

Standard heeft de wind in de zeilen en op sportief vlak willen de Luikenaars het afgelopen seizoen evenaren of zelfs beter doen. De Rouches moeten dan wel hun sterkhouders aan boord houden.

Standard haalde al Carcela en Laifis definitief binnen, maar Junior Edmilson vertrekt misschien nog. De vleugelaanvaller ligt nog één jaar onder contract in Luik.

"We willen dat Junior blijft", verkondigt voorzitter-Bruno Venanzi in L'Avenir. Als hij niet verlengt, zijn we bereid hem gratis te laten gaan. We kunnen aanbiedingen weigeren. Zo verkopen we niet voor 4 of 5 miljoen euro. Enkel bij grote bedragen zullen we rond de tafel zitten."

Niet zoals met Knockaert

Het opzet van de preses is duidelijk. "Twee à drie sterkhouders kunnen vertrekken, dat is het maximum. We bevinden ons op een punt dat we financieel niet langer verplicht zijn om spelers te verkopen."

"Drie jaar geleden moesten we Knockaert na zes maanden al verkopen voor iets meer dan 3 miljoen euro, omdat we dat geld nodig hadden. Dat is nu anders."

Jupiler Pro League \\ Standard
 
 
 
Reacties.