Thorgan Hazard met zijn eerste impressies over het oefenveld en het hotel: "Dat hebben die leveranciers van de matrassen goed geregeld"


Foto: © photonews 14 juni 2018 17:50

De Rode Duivels deden donderdag voor het eerst hun trainingsplunje aan in Rusland. Na afloop kwam bondscoach Roberto Martinez langs op het persmoment, net als Thorgan Hazard.

Een goedgemutste Hazard sprak de pers toe. "We zijn ongeduldig om eraan te beginnen. Mijn eerste WK is toch wat speciaal. Het deed deugd om de Russische fans te zien tijdens de training. Hopelijk kunnen we op hen rekenen tijdens de komende campagne. Het terrein lag er verder goed bij. Een biljartlaken. Het gras staat iets hoger dan normaal, het leer botst minder, dat is goed voor ons."

Ook over het hotel waar de Belgen verblijven kreeg Hazard vragen. "We hebben nog niet alles gezien. Gisteravond reden we wat met de fiets rond. Nadien heeft iedereen goed geslapen, hoorde ik. Niemand heeft last van rugproblemen, dat hebben de leveranciers van de matrassen goed geregeld." (lacht)

PlayStation

De PlayStation werd ondertussen al uitgehaald. "We spelen er veel op, het is nu wachten op een goeie verbinding. (knipoog) Want voorlopig blokkeert het regelmatig. Of ik hier ooit op vakantie wil komen? We hebben nog niet veel gezien, maar naar Sotchi misschien?"

België
 
 
 
Reacties.